U gebruikt een verouderde browser. Maak gebruikt van een nieuwe versie (IE9, IE10 of IE11) of gebruik Firefox of Google Chrome voor de beste weergave. Probeer deze website

Fiat 500 - Tuning Uitlaten

Bij Fiat 500 tuning hoort natuurlijk een sportuitlaat van FD Ricambi. Niet alleen heeft u zo een functioneel onderdeel toegevoegd, het zorgt ook nog eens voor een mooi geluid en stoere uitstraling. Naast de uitlaten in verschillende varianten vindt u hier ook bevestigingsmaterialen en hitteplaten van aluminium en metaal.

Een uitlaatonderdelen Fiat 500


Naast de sportuitlaten met bijbehorende materialen bieden wij ook een ruim assortiment standaard uitlaten aan. Daarbij vindt u ook uitlaat spruitstukken en hitteschilden. Zo heeft u ook alle keuze als u het dichter bij de originele Fiat 500 oldtimer wilt houden.

Een totaal pakket


Niet alleen kunt u bij Fiat 500 Ricambi terecht voor uw sportuitlaten, wij bieden een totaal pakket. Zo kunt u uw hele auto een make-over geven. In ons assortiment vindt u vele Fiat 500 oldtimer onderdelen zoals banden en velgen, deuronderdelen, motoronderdelen en volledige motoren.

Tuning onderdelen


Als u dan toch die sportuitlaat kiest, zoekt u misschien ook nog onderdelen om het compleet te maken. Denk hierbij aan aluminium velgen, een Abart frontembleem of een sticker om niet alleen het geluid te krijgen, maar ook de looks.

Tuning uitlaat voor uw Fiat 500 oldtimer kopen


Sinds 1983 verkoopt FD Ricambi onderdelen voor de Fiat 500. U kunt hier terecht als particulier voor eigen gebruik, maar ook als hobbyist, garagebedrijf of handelaar. FD Ricambi biedt u de uitlaten en uitlaatonderdelen die u zoekt en stuurt ze ook nog eens naar u op. Zo hoeft u alleen aan te geven wat u wilt kopen. Heeft u vragen over een onderdeel, of heeft u meer hulp nodig? Neem dan eens contact met ons op. Zo helpen wij u naar uw passende onderdeel.Openingstijden

 • » Openingstijden voor afhalen
  Vrijdag: 12.30 tot 16.30 uur
 • » Kantoortijden
  Maandag t/m vrijdag:
  08.00 tot 12:00 uur & 12:30 tot 17.00 uur
 • » Telefoon nummer
  +31-478-560009

Achter de schermen

Achter de schermen

Video's

Video's
+31 (0)478 560009