U gebruikt een verouderde browser. Maak gebruikt van een nieuwe versie (IE9, IE10 of IE11) of gebruik Firefox of Google Chrome voor de beste weergave. Probeer deze website

Fiat 500 - Uitlaat Fiat 500 oldtimer


Iedere auto heeft een goedwerkende uitlaat nodig. Zo ook uw Fiat 500 oldtimer. De Uitlaat zorgt voor meer dan alleen het afvoeren van uitlaatgassen. Zo dempt de uitlaat ook het geluid van de motor. Een uitlaat bestaat dan ook niet alleen uit enkel buizen. Het systeem begint bij het uitlaatspruitstuk en eindigt bij het uiteinde onder de auto.

Sportuitlaat Fiat 500

Niet alleen bieden wij de standaard uitlaat voor een Fiat 500 oldtimer, ook kunt u hier terecht voor een sportuitlaat  (tuning uitlaat). Deze uitlaten zijn er op gericht om volledig aan te sluiten bij uw sportieve Fiat 500 oldtimer.

Fiat 500 uitlaat vervangen

Wanneer een uitlaat aan vervanging toe is, raden wij aan deze ook snel te vervangen. U hoort in de regel wanneer een uitlaat toe is aan vervanging, aangezien het volume van de motor omhoog gaat. Bij het vervangen is het direct aan te raden om ook de bevestigingsmaterialen te vervangen. Als uw uitlaat is gaan roesten, controleer dan ook de bevestigingsmaterialen goed. Deze kunnen namelijk de roestvorming overnemen met alle gevolgen van dien.

Uitlaat onderdelen Fiat 500

Niet alleen de uitlaat Fiat 500 oldtimer is hier te koop, ook de bijbehorende onderdelen. Zo gaat een uitlaatbeugel  nog wel eens stuk. Maar ook hebben we uitlaat spruitstukken  en hitteschilden . Zo kunt u een complete set samenstellen voor uw Fiat 500.

Uitlaat voor uw Fiat 500 oldtimer kopen?

Sinds 1983 verkoopt FD Ricambi onderdelen voor de Fiat 500. U kunt hier terecht als particulier voor eigen gebruik, maar ook als hobbyist, garagebedrijf of handelaar. FD Ricambi biedt u de uitlaten en uitlaatonderdelen die u zoekt en stuurt ze ook nog eens naar u op. Zo hoeft u alleen aan te geven wat u wilt kopen. Heeft u vragen over een onderdeel, of heeft u meer hulp nodig? Neem dan eens contact met ons op. Zo helpen wij u naar uw passende onderdeel.Openingstijden

 • » Openingstijden voor afhalen
  Vrijdag: 12.30 tot 16.30 uur
 • » Kantoortijden
  Maandag t/m vrijdag:
  08.00 tot 12:00 uur & 12:30 tot 17.00 uur
 • » Telefoon nummer
  +31-478-560009

Achter de schermen

Achter de schermen

Video's

Video's
Op dit moment telefonisch niet bereikbaar.