U gebruikt een verouderde browser. Maak gebruikt van een nieuwe versie (IE9, IE10 of IE11) of gebruik Firefox of Google Chrome voor de beste weergave. Probeer deze website

Fiat 500 - Ruitenwissers Fiat 500 Oldtimer


Wanneer u zoekt naar ruitenwissers Fiat 500 zit u hier op het goede adres. Niet alleen vindt u hier de wissers, maar ook de onderliggende onderdelen. Denk hierbij aan een ruitenwissermotor, ruitenwisserarmen, en ruitensproeier slang . Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan eens contact op met onze klantenservice.

Fiat 500 ruitenwissers

Wanneer de ruitenwissers van uw Fiat 500 oldtimer toe zijn aan vervanging, wilt u natuurlijk passende ruitenwissers. Hiermee bedoelen we ruitenwissers welke passen bij de stijl van de auto. In ons aanbod vindt u 4 verschillende ruitenwisserbladen  sets. Deze sets in een mooie klassieke stijl die perfect aansluit bij uw Fiat 500 Oldtimer.

Grotere problemen met uw Ruitenwissers


Wanneer de ruitenwissers in het geheel niet meer werken, kan dit duiden op grotere problemen. Allereerst is het verstandig om te controleren of de zekering  niet doorgebrand is. Wanneer dit niet het geval is, kan het zijn dat er onderdelen versleten zijn. Dan dienen ze vervangen te worden. In onze webshop vindt u de onderdelen welke u nodig heeft. Staat het product er niet tussen? Neem dan even vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ruitenwissers Fiat 500 kopen?


Sinds 1983 verkoopt FD Ricambi onderdelen voor de Fiat 500. U kunt hier terecht als particulier voor eigen gebruik, maar ook als hobbyist, garagebedrijf of handelaar. FD Ricambi biedt u de ruitenwisserbladen en ruitenwisser onderdelen die u zoekt en stuurt ze ook nog eens naar u op. Zo hoeft u alleen aan te geven wat u wilt kopen. Heeft u vragen over een onderdeel, of heeft u meer hulp nodig? Neem dan eens contact  met ons op. Zo helpen wij u naar uw passende onderdeel.Openingstijden

 • » Openingstijden voor afhalen
  Vrijdag: 12.30 tot 16.30 uur
 • » Kantoortijden
  Maandag t/m vrijdag:
  08.00 tot 12:00 uur & 12:30 tot 17.00 uur
 • » Telefoon nummer
  +31-478-560009

Achter de schermen

Achter de schermen

Video's

Video's
+31 (0)478 560009