U gebruikt een verouderde browser. Maak gebruikt van een nieuwe versie (IE9, IE10 of IE11) of gebruik Firefox of Google Chrome voor de beste weergave. Probeer deze website

Wanneer de remmen toe zijn aan vervanging vindt u hier remschijven voor de Fiat 500 oldtimer. Zo kunt u er voor kiezen om schijfremsets te kopen, volledige rem revisiesets,remslangen/remleidingenen remtrommels/remschoenen. Niet wat u zoekt? Dan vindt u onder diverseook nog reservoirs, remvloeistof, pakkingen et cetera.

Remrevisie voor de Fiat 500 oldtimer

Wanneer u last heeft van piepende remmen of verlies van remvloeistof, dan is dit makkelijk op te lossen met een remrevisie. Zo hoeft u niet het volledige systeem te vervangen, maar vervangt u alleen de benodigde onderdelen. Het kan zo zijn dat een remleiding poreus is geworden of dat de remschoenen vervangen dienen te worden. Deze onderdelen vindt u hier in de webshop, zodat u weer veilig uw remmen kunt gebruiken.

Hoofdremcilinder Fiat 500

De hoofdremcilinder is direct gekoppeld aan de rembekrachtiging van uw Fiat 500. De cilinder bouwt de druk op die het mogelijk maakt dat u goed kunt remmen. Niet alleen hebben wij verschillende hoofdremcilinders, u vindt hier ook wielremcilinders. Deze zitten dichter bij het eind van het remsysteem. De wielremcilinders zorgt voor de hydraulische druk waardoor de remschoenen in de remtrommels naar buiten gedrukt worden. Daardoor ontstaat wrijving en zal de auto tot stilstand komen.

Remsystemen en onderdelen online bij Fiat 500 Ricambi 

U weet al wat u nodig heeft of wil hebben? Een volledige revisie set of slechts een onderdeel? Dan kunt u ze gemakkelijk hier bestellen. U kunt uw set of onderdeel snel bestellen, waarna wij ze vanuit Venray (Limburg) naar u opsturen. Komt u ze liever afhalen? Dat kan op vrijdag tussen 13.00 en 16.30 bij ons magazijn. Heeft u nog meer informatie nodig? Neem dan contactop met onze klantenservice.Openingstijden

 • » Openingstijden voor afhalen
  Vrijdag: 12.30 tot 16.30 uur
 • » Kantoortijden
  Maandag t/m vrijdag:
  08.00 tot 12:00 uur & 12:30 tot 17.00 uur
 • » Telefoon nummer
  +31-478-560009

Achter de schermen

Achter de schermen

Video's

Video's
Op dit moment telefonisch niet bereikbaar.