U gebruikt een verouderde browser. Maak gebruikt van een nieuwe versie (IE9, IE10 of IE11) of gebruik Firefox of Google Chrome voor de beste weergave. Probeer deze website

Achterbumper Fiat 500

U zoekt een nieuwe achterbumper voor uw Fiat 500. Dit hoeft geen moeilijke klus te zijn. Bij FD Ricambi bieden wij verschillende achterbumpers aan in verschillende prijsklassen. Zo bieden wij Fiat 500 achterbumpers met een stootrand aan, maar ook de eenvoudige achterbumpers. Zoekt u iets wat meer in het oog springt? Kijk dan eens naar de Giardiniera achterterbumpers. Deze bevatten een afwerking van chroom.

Voorbumper Fiat 500

Ook vindt u de bumpers voor de voorzijde van de Fiat 500. Deze bumpers zijn er ook in verschillende varianten. Net als de achterbumpers, zijn ook de voorbumpers verkrijgbaar met een stootrand of de eenvoudigere variant. Zo vindt u altijd wat u zoekt voor uw Fiat 500 oldtimer. 

Bumpersets voor uw oldtimer Fiat 500

Naast losse voor en achterbumpers hebben wij ook een volledige bumperset in onze shop opgenomen. Deze set biedt u direct alle onderdelen welke u nodig heeft bij het monteren. Wilt u liever zelf uw set samenstellen? Kijk dan eens bij de bevestigingsmaterialen. Hier vindt u alles wat u nodig gaat hebben om uw bumper te plaatsen. Ook vindt u de benodigde bumperrubbers. Zo kunt u makkelijk zelf uw set bij elkaar zoeken.

Eenvoudig bumper voor uw oldtimer Fiat 500 kopen?

Heeft u gevonden wat u nodig hebt, plaats dan alles in de winkelwagen. Na het bestellen zorgen wij dat we uw bumper onderdelen bij elkaar zoeken en worden deze netjes bezorgd bij u op locatie. Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen van de producten? Neem dan vooral even contact op met onze klantenservice.Openingstijden

 • » Openingstijden voor afhalen
  Vrijdag: 12.30 tot 16.30 uur
 • » Kantoortijden
  Maandag t/m vrijdag:
  08.00 tot 12:00 uur & 12:30 tot 17.00 uur
 • » Telefoon nummer
  +31-478-560009

Achter de schermen

Achter de schermen

Video's

Video's
+31 (0)478 560009